CC Moore Pacific Tuna is een roestrode, intens aantrekkelijke boilie die oplosbare melk-, groente- en viseiwitten combineert met krachtige natuurlijke eetlustopwekkers om zo het hele jaar door een uitstekend aas voor grote vissen te creëren. Het hoge voedingsprofiel wordt ook versterkt door de gezouten vissmaak en het krachtige schelpdieraroma, waardoor een uitstekende all-round attractor ontstaat. De ongelooflijke resultaten die Britse en Europese vissers sinds de ontwikkeling in 2014 hebben behaald, tonen aan hoe consistent en universeel succesvol Pacific Tuna is als echt aas voor grote vissen.
Of je nu voor de eerste keer op een locatie vist, een lange campagne voert, concurreert met andere aassoorten of je richt op locaties waar weinig vis aanwezig is, Pacific Tuna geeft je het volste vertrouwen en die zo belangrijke voorsprong. Ga er nu mee aan de slag en pluk de vruchten...
Bewaartip: Houdbare Boilies moeten koel, droog, uit direct zonlicht en niet laten zweten worden bewaard. Diepvries aas moet bevroren worden bewaard en aan de lucht worden gedroogd als ze langer dan 48 uur uit de vriezer worden bewaard.
Kleurvariatie: CC Moore boilies bevatten geen synthetische kleurstoffen, zodat verschillende partijen van hetzelfde aas kunnen variëren in kleur. Dit is te wijten aan natuurlijke kleurvariaties in sommige van de ingrediënten die gebruikt worden (zoals vismeel, kruiden, natuurlijke extracten, enz.) en heeft geen invloed op de kwaliteit of de prestaties van het aas. Het aas is zo natuurlijk aantrekkelijk mogelijk ... en dit omvat enkele incidentele, natuurlijk afgeleide kleurvariaties zoals je vindt met natuurlijke, gezond voedsel dat vissen zich voeden in hun eigen omgeving (zoals slakken, mosselen, bloedworm etc).
Aashardheid: Houd er rekening mee dat deze boilie mogelijk niet geschikt is voor gebruik in een werpstok als het 'direct uit de zak' wordt gebruikt. Vanwege de hoeveelheid oplosbare, zeer attractieve ingrediënten die in dit aas gebruiktis, kan het vrij zacht zijn. Om het meer geschikt te maken voor gebruik in werpstokken raden wij aan het aan de lucht te laten drogen of het te coaten met vloeistoffen om het steviger te maken.
CC Moore Pacific Tuna is een roestrode, intens aantrekkelijke boilie die oplosbare melk-, groente- en viseiwitten combineert met krachtige natuurlijke eetlustopwekkers om zo het hele jaar door een uitstekend aas voor grote vissen te creëren. Het hoge voedingsprofiel wordt ook versterkt door de gezouten vissmaak en het krachtige schelpdieraroma, waardoor een uitstekende all-round attractor ontstaat. De ongelooflijke resultaten die Britse en Europese vissers sinds de ontwikkeling in 2014 hebben behaald, tonen aan hoe consistent en universeel succesvol Pacific Tuna is als echt aas voor grote vissen.
Of je nu voor de eerste keer op een locatie vist, een lange campagne voert, concurreert met andere aassoorten of je richt op locaties waar weinig vis aanwezig is, Pacific Tuna geeft je het volste vertrouwen en die zo belangrijke voorsprong. Ga er nu mee aan de slag en pluk de vruchten.
Bewaartip: Houdbare Boilies moeten koel, droog, uit direct zonlicht en niet laten zweten worden bewaard. Diepvries aas moet bevroren worden bewaard en aan de lucht worden gedroogd als ze langer dan 48 uur uit de vriezer worden bewaard.
Kleurvariatie: CC Moore boilies bevatten geen synthetische kleurstoffen, zodat verschillende partijen van hetzelfde aas kunnen variëren in kleur. Dit is te wijten aan natuurlijke kleurvariaties in sommige van de ingrediënten die gebruikt worden (zoals vismeel, kruiden, natuurlijke extracten, enz.) en heeft geen invloed op de kwaliteit of de prestaties van het aas. Het aas is zo natuurlijk aantrekkelijk mogelijk ... en dit omvat enkele incidentele, natuurlijk afgeleide kleurvariaties zoals je vindt met natuurlijke, gezond voedsel dat vissen zich voeden in hun eigen omgeving (zoals slakken, mosselen, bloedworm etc).
Aashardheid: Houd er rekening mee dat deze boilie mogelijk niet geschikt is voor gebruik in een werpstok als het 'direct uit de zak' wordt gebruikt. Vanwege de hoeveelheid oplosbare, zeer attractieve ingrediënten die in dit aas gebruiktis, kan het vrij zacht zijn. Om het meer geschikt te maken voor gebruik in werpstokken raden wij aan het aan de lucht te laten drogen of het te coaten met vloeistoffen om het steviger te maken.